amp; Vårens trender skjorter Kjoler Jakker Skjørt Kåper T 2017 AOwxdffznq
skjorter T Vårens Jakker Skjørt 2017 Kåper Kjoler trender amp; PA8xqaw7

I dag er mange kvinner interessert i informasjon om permanent sminke. Dette er ikke overraskende. Med en så moderne prosedyre som tatoveringen av århundret kan du spare mye tid, og fordelene ved utseendet ditt vil bli beundret av alle forbipasserende!

I folket for permanent sminke sier de "tatovering". Men det kalles permanent sminke? Dette er en estetisk korreksjon som kommer fra den tradisjonelle tatoveringen. Ved hjelp av permanent sminke (i vårt tilfelle århundre) kan du visuelt gjøre cilia lysere og tykkere.

Du former formen og fargen på linjene du støser, og lytter etter råd fra en spesialist. Prosedyren i seg selv er steril. For hennes bruk bare engangsåler, hansker og dyser. Om tatuazh århundre vurderinger fra kunder er ofte bare positive. Tross alt er dette en ny måte å se bra ut overalt og alltid, uten å gjøre noe spesielt for dette.

Men ikke glem at et slikt sminkebriller (som enhver annen tatovering) ikke er en grunn til å fullstendig forlate tradisjonelle dekorative kosmetikk. Bare med hjelpen vil du se lysere ut. For eksempel vil du ikke gjøre en full-time sminke for å gå til bassenget, stranden eller badstuen. Hvis du fornyer ansiktet ditt ved hjelp av permanente sminke linjer, trenger du bare å gjøre huden mer lik, øyenvippene er mer voluminøse og gir litt lysstyrke til leppene dine, ved hjelp av glans.

Pass på at den permanente, høye kvaliteten på begge øyelokkene bare har det beste. Tidligere var det en fantastisk mulighet uten spesiell innsats for å se bare deilig!

Hovedoppgave å tatovere for øyelokkene

Teknikker for bruk av permanent sminke

 1. bruk av intermitterende permanent øye sminke;
 2. bruken av "pilen";
 3. Overgangsjakker Jakker amp; Pelser Jakker Jakker Pelser Overgangsjakker amp; Overgangsjakker amp; Pelser wx6C1SqHa
 4. bruk av skyggelegging.

I det første tilfellet betyr dette innføring av fargepigmenter nøyaktig langs øvre eller nedre øyelokk. I dette tilfellet fyller malingen mellomrummet mellom cilia. Takket være denne teknikken ser øyevipper ut svart og tykt.

Mange kvinner og jenter etter denne prosedyren bemerket at øynene begynte å virke større, og utseendet ble mer uttrykksfulle. Dekorativ kosmetikk for øyenvipper og øyelokk er fortsatt nødvendig, men nå ser det rettferdige sexet ikke ut sliten og "grå" lenger.

For intermittent sminke er den perfekt for mørk brun eller svart farge.

Opprettelsen av "pilen" har en dekorativ orientering. En kvinne vil kvitte seg med det daglige behovet for å tegne piler på øvre og nedre øyelokk ved hjelp av forskjellige blyanter og lekkasjer. Denne sminke vil spare deg for resten, når du ikke vil bruke mascara og andre midler. Men øynene ser fortsatt ut som malt. Resultatet vil øke hundrevis hvis jenta har den naturlige skjønnheten i sorte tykke øyenvipper.

Lengden, bredden, fargen på pilen kan være noe.

Bruk av permanent øye sminke med skyggelegging er en teknikk når imitere applikasjonen av skygger på øyelokkene oppstår. Jeg er glad for at tatoveringen av århundret i dag har en pris ganske rimelig, og effekten varer veldig, veldig lang tid.

Hvordan er denne sminke gjort?

Alle vet at en tatovering innebærer å sette en spesiell fargestoff under huden din. Ved permanent tatovering på øyelokkene, injiseres malingen i huden ved hjelp av en spesiell nål (nålens dybde er ikke mer enn en millimeter).

Siden denne type sminke er ganske smertefullt, før prosedyren begynner, påføres et spesielt krem ​​eller gel med en bedøvelsesfunksjon på hvert øyelokk. Innføringen av et bedøvelsesmiddel under øyelokkets hud like før tatoveringen er forbudt.

Før en permanent sminke møtes klienten med mesteren, mottar fra ham en konsultasjon, der det er nødvendig å bestemme teknikken for tatovering, for å velge hvilket mønster som vil være pilen. Selvfølgelig blir kundernes ønsker alltid tatt i betraktning. Men hvis en kvinnes forslag kan skade henne, vil en god spesialist alltid anbefale henne et bedre alternativ.

Ta vare på århundret etter en tatovering

Så, å forlate etter en slik tatoveringsprosedyre bør være den neste. På selve dagen for bruk av sminke, skal øyelokket skylles med kaldt vann. Du kan bruke grønn te til dette. Men før bruk, kjøl det til romtemperatur.

At det ikke var ødem etter å ha tegnet tatuazha århundre , påfør tørkjøl eller is (i femten minutter). Gjenta prosedyren fire ganger om dagen i to dager etter å ha tatt på tatoveringen.

Før fullstendig heling, bruk Bepanten på øyelokkene (to til tre ganger om dagen med en bomullspinne).

Snart i hvert århundre blir det synlig skorpe. Ikke prøv å fjerne det selv. Skorpen faller av seg selv som huden helbreder. Kundevurderinger foreslår at øyelokkene skal helbrede i en uke.

Før huden helbreder, gå til badet, solarium, svømmebasseng, ta solbad, søk kosmetikk  på øynene er strengt forbudt. Før du går utendørs, bruk solkrem på venstre og høyre øyelokk. Gjør dette til huden er helt helbredet.

Kostnad og noen funksjoner i prosedyren

veste designer ADIDAS Jakker billige Damer amp; Piger tøj Mænd Drenge Cc1c5TnqW

Du er interessert, hvor mye koster tatovering av en øyelokkostnad?Alt avhenger av salongen hvor du skal bestille denne tjenesten, for eksempel øyelokketøy og andre faktorer. Men prisen starter på $ 20.

Mange spurte spørsmålet, er det vondt å gjøre tatovering i århundrer. Nå er du allerede klar over at på grunn av bruk av smertestillende midler, bør det ikke være noen spesiell ubehag. Det viktigste er å følge enkle regler for hudpleie etter tatovering, slik at det ikke er noen komplikasjoner etter en slik prosedyre.

Og nå må vi finne ut hvor mye tatoveringen av øyelokk skal vare. Faktisk er det avhengig av hvilken type hud. Det antas at tilstedeværelsen av tørr hudpigment vil vare lenger. En normal periode med permanent oppbevaring er 2-3 år.

Til hvem og i hvilke tilfeller å lage en slik sminke er det forbudt

Hvis en person har dårlig blodpropp, er det ikke permanent permisjon til ham. Det samme gjelder for personer med HIV-infeksjon, hudbetennelse, insulinavhengig diabetes og onkologiske sykdommer.

For en gravid og ammende kvinne er permanent sminke ikke ønskelig. Men slike problemer løses i et enkelt tilfelle. De samme relative kontraindikasjoner kan betraktes som forskjellige kroniske sykdommer, menstruasjonstiden.

Kosmetologer og makeup-artister understreker at tatoveringen av et århundre perfekt passer ikke bare til en ung jente, men en kvinne over førti og fem. I denne alderen begynner den naturlige skjønnheten å forsvinne, og det er bare nødvendig å legge vekt på naturlige linjer.


Også søknaden permanent tatovering  århundre - en praktisk ting for jenter som har briller. Kvinner som er kortsiktige får god tid til sminke. Som et resultat blir mye innsats og tid påført, og sminke er ganske uhøflig, sløvt.

Det er viktig å være oppmerksom på dette

 • Hvis du bruker briller, fortell din mester om det.
 • Når linsene visuelt kan forstørre øynene, må du ikke bestille en tykk linje på øyelokket. Bruk en tynn underlining av ciliarykanten med en liten "hale".
 • Når linsen har evnen til å redusere øynene visuelt, nekter du å understreke mørke konturer på nedre og øvre øyelokk.

For små øyne passer litt fortykkede pilelinjer og gir ikke nødvendigvis preferanse til det svarte pigmentet. Noen ganger utvider den svarte oversikten visuelt øynene, og noen ganger reduseres det visuelt.

Hvis formen på øynene er rund, er det viktig å unngå å bøye pilen rett over eleven. Pilen tykner etter eleven. Linjene over elevene er veldig tynne. Unngå å lukke linjene i øvre og nedre øyelokk i ytre hjørner, hvis du gjør permanent sminke for runde øyne. I dette tilfellet er fargegruppen på pilene tenkt ut: for eksempel bruker vi først go PULSAR pain skechers for walk Joggesko Skechers heel NITRATE aFPdxq7Rwd, og deretter svart. Miltsonen kan farves brun, og området etter eleven kan farget svart.

Holdere av store konvekse øyne bør ikke velge piler. Men jenter med dype sett er egnede til å understreke ciliarykanten. Det er viktig å bruke og mascara, flittig flekker øyevipper (hvis du ikke bruker forstørret). Hvis spesialisten kommer til de bevegelige øyelokkene (og noen ganger er det veldig vanskelig), så er pilene forlenget.


Dame Jakker Sport nett Nye amp; hos Vester sportsklær Zalando på vwpwqU4

Det neste vanskelige alternativet er øynene med "fallende" øyelokk. Den profesjonelle må fullføre linjene i ciliarymargenene, uten å nå det punktet hvor øyelokk begynner å bryte og "faller". I dette tilfellet vises piler som løfter øyelokket visuelt. Hvis alt er riktig hentet individuelt for utseendet ditt, blir resultatet helt enkelt uslåelig!

Morgen for en kvinne begynner med å bruke sminke. Det ser vakkert og sterkt ut i vårt blod. Dette har imidlertid en ulempe - en konstant og årvåken oppmerksomhet for å sikre at sminke  ikke flyter og ikke smøres. Så hvilken løsning kan bli funnet fra denne situasjonen?

Det er nok å benytte seg av spesialister fra vår portal "Master Visit" - øyetatovering i Moskva hjemme. Dette er en progressiv og praktisk løsning, siden hver kvinne vet hvor mye turene rundt kosmetiske behandlingsrom er. Alle de mer så etter påføring av tatovering huden i de tidlige timer litt betent og irritabel, og gå i en slik tilstand av byen er upraktisk og ubehagelig.

Gel 6qqT7H0w Gt 1000 Sko Asics Løpe

Bare for å sikre at du ikke opplever slik ubehag, foreslår vi også tatoverende øyne hjemme. Du bør ganske enkelt velge på vårt nettsted gratis til rett tid for deg, etter vurdering eller av portefølje, og angi stedet der du må komme.

Alle materialer som brukes til tatovering, forårsaker ikke allergier og har bestått hygieniske og hygieniske og dermatologiske tester. Veivisere av portalen "Master Visit" vil gjøre øynene lyse og ekspressive på kort tid uten unødvendig trøbbel og angst.

Tattoo alder, pris

Du vil være fornøyd med vår pris for tatoveringer. Moskva tilbyr en slik ordre i overbelastning på grunn av dyr utleie av lokaler, og vi kan tilby den laveste prispolitikken, siden vi ikke har slike kostnader.

Veivisere av portalen "Master-Visit" vil gjennomføre en rekke av følgende prosedyrer:

 • Test for toleranse for permanent sminke.
 • utvalg egnet sminke, dets farger, former av piler og mye mer.
 • De vil fortelle deg om riktig omsorg i de første dagene etter tatovering.

Det er verdt å merke seg at etter fylte tatoveringen du redusere forbruket av kosmetikk, men det er først og fremst en god effekt på huden og redusere synligheten av rynker i ansiktet, noe som bidrar til dannelsen av daglig bruk av makeup.

Kom til vår portal og bestill en tatoveringstjeneste hjemme.

Hvorfor velge tatovering øyne

Eye tattoo service vil tillate øynene alltid å være uttrykksfulle, selv om øyelokkene ikke er brukt sminke. Bruk en blyant eller blyant for å tegne piler som ikke trenger, noe som sparer mye tid hver dag. Men det er ikke nok for kvinner! På tatoveringen av øynene er prisene både i hovedstaden i vår stat og i andre byer ganske akseptable. Spesielt hvis tjenesten er hjemme, og ikke i salongen, som ligger midt i sentrum av Moskva.

Mesteren vil fortelle deg hvilken av tatoveringsalternativene du vil foretrekke. Du kan lage piler eller fylle fargen på hullene mellom cilia. Med denne prosedyren kan du visuelt forstørre øynene, forandre form, gi volum til cilia, og også gjøre utseendet mye dypere og mer uttrykksfulle. Denne effekten varer lenge. Og interessant, jo eldre kvinnen, jo lengre vil pigmentene forbli på øyelokkene sine.

Øyetatovering løsner problematisk med permanent sminkekorreksjon. Din sminke vil ikke spre seg, hvis du plutselig kommer under regnet eller ser en berørende film. Denne løsningen vil tillate deg å alltid ha perfekt sminke  , i varmen og i kulde, i regnet og i sterk vind. Prisene på øye tatoveringer er småpenger i forhold til effekten og fremtidige besparelser ved kjøp av kosmetikk.

Tattoo-tjenester fra "Master-Visit"

Vår portal har registrert de beste spesialistene som tilbyr tatovering av øynene (piler). Kostnaden for tjenesten vil avhenge av hvilken type tatovering du foretrekker. Men vi våger å forsikre deg om at prisen på prosedyren ikke er sammenlignbar med salongen, den er mye lavere med høyere servicekvalitet. I hjemmet vil det være mye lettere og bedre å gjøre tatovering, fordi ingen forstyrrer det, og selv etter å ha kommet hjem med hovne øyelokk, er det ikke nødvendig.

Det må huskes at tatovering av øynene (Moskva) kan være annerledes. Mange eksperter anbefaler å være oppmerksom på den daglige versjonen av denne tatoveringen. Han er ikke så fengende som om kvelden, og vil alltid se elegant ut og tilbake. Om nødvendig er det lett å forvandle seg til kvelden, bare litt å legge maling til øyelokkene (skygger, eyeliner). Selv en liten mengde kosmetikk over det permanente gir et fantastisk og varig resultat.

Mesteren vil ta med seg nødvendige verktøy og materialer for å gjøre prosedyren smertefritt og behagelig. Du må bare passe på at ingen forstyrrer prosedyren.

Prosedyre tatovering øyelokk

Definerer seg med utseendet på tatoveringen og tegner skissene hans, bruker mesteren en kjøle- og desinfeksjonsmiddelkremgel i øyelokkene, og fortsetter deretter direkte til tatoveringsprosedyren. For å gjøre dette, bruk en spesiell enhet med en tynn liten nål, hvorved et pigment injiseres i huden gjennom punkteringer. Fargestoffer i salonger og hjemmebruk er bare naturlige, noe som ikke vil forårsake allergier og vil være trygt for kunden.

Øyetatueringstjeneste utføres vanligvis ved bruk av svarte, brune og grå pigmenter. Hvis du bare bruker dem på øvre øyelokk, blir øyevippene mer uttrykksfulle, og eleven blir lysere. Å bruke samme blekk i begge århundrer vil føre til øyeforstørrelsen, og vil også gi øynene den ønskede formen.

Det vil være mulig å evaluere hele sjarmen av alder tatoveringen om noen uker. Tidligere må du vente litt, fordi huden i punkteringsstedene vil bli hovne, røde og dekket med skorpe. Men venter litt, du kan glemme hvordan eyeliner ser ut og hvordan du hele tiden ser etter et pent utseende av sminke!

Hvis naturen ikke har blitt belønnet med tykke frodige øyevipper, kan en tatovering av grensesnitt gjøres for å løse problemet. Det er flere teknikker for å bruke permanente piler, noe som gir øynene uttrykksevne og dybde. Prisen på en bestemt øyeforberedelsesprosedyre bestemmes individuelt.

Øye tatovering er en kosmetisk prosedyre for permanent øyelokk makeup med pigmentering av øynene og / eller interfluve plass. Fargestoffer kan brukes på øvre og / eller nedre øyelokk. Kostnaden for permanent øye makeup avhenger av typen tatovering, individuelle egenskaper, nivået på mesteren.

Typer av tatovering

Intergenerisk tatovering av øyelokkene innebærer farging av det intermitterende rommet. Denne stilen lar deg visuelt gi øyenvipper volum og tetthet. Øynene ser naturlig og ryddig ut. Denne øyetatoveringen er praktisk og praktisk i den forstand at du kan bruke noen form for sminke med det, inkludert lys naturlig stil. Prisene bestemmes individuelt.

amp; garanti fri kundetilfredshet og med frakt Vester Jakker BCfwUvqU

Piler - en annen populær teknikk som lar deg lage et levende bilde. Formen og tykkelsen til øyelokkens nål er valgt i henhold til størrelse og form av øynene, egenskaper og type ansikt. Utsikten skal understreke øynenees uttrykksevne og vakre egenskaper. Damen klær Blomstret Hvit Bomberjakke Rosa Cecilia Object OBJECT SUXIS1qv  med piler kan være glamorøse, klassiske eller i stil av rock. Denne tatoveringen gjør øynene mer uttrykksfulle og gir sjarm. I Moskva og andre byer er øyet tattooing med piler populært, slik det passer i hverdagen, på jobb og i skolen. Prisutbredelsen avhenger av valg av stil, øyeegenskaper og kompleksitet i arbeidet.

Øye tatovering med fjerning på øvre øyelokk involverer flekker med pigment ved hjelp av teknikken for å strekke en spesiell nål over bredden. Denne typen sminke gjør hjørner av øynene pent og krydret. Myke glatte overganger gir øynene sjarm og dybde. Denne typen permanent øyesminke skaper effekten av skygger på øyelokkene. Denne tatoveringen av øynene er verdt å gjøre, hvis du ikke bruker sminke i naken stil.

Dekorativ tatovering innebærer bruk av farget eyeliner for å dekorere øyelokket. Make-up kan gjøres i forskjellige farger: hvit, blå, grønn. Øynene ser lyse ut. Spredningen av priser på dekorative øyetatoveringer i Moskva varierer avhengig av fagpersonens ferdighetsnivå, kundens individuelle egenskaper og ønsker.

Hvis du tviler på hvordan du får øyetatoveringer, kan du bruke teknikken til å bruke konturer med henna. Malingen vil vare i mer enn to uker, og i løpet av denne tiden vil det være mulig å vurdere fordeler og ulemper. Tatueringen av århundret er relevant for forretningskvinnere, jenter, som leder en aktiv livsstil, innbyggere i slike storheter som Moskva og andre større byer.

Eye tattooing er en prosedyre som krever profesjonalitet, det er ikke verdt å spare og snu til tvilsomme spesialister. Hvis du vil gjøre tatuazh-tallet billig, trygg og høy kvalitet, ta kontakt med en profesjonell kosmetolog. Permanent sminke vil gjøre øynene uttrykksfulle og vil ikke kreve korreksjon i lang tid.

Rytmen av moderne liv dikterer sine egne premisser, i denne alderen av kvinner bære byrden av ansvar ikke bare for seg selv, i kvinnelige hender helse, liv, komfort slektninger. Hun har ikke tid til seg selv, men hun må være vakker under alle omstendigheter og omstendigheter.

For de med et hode nedsenket i boblende strømmen av vital interesse vil være en mulighet for permanent sminke, tatovering nemlig den øvre og nedre øyelokk eller tatovering nizhego århundre, med skyggelegging (med effekten av en blyant eyeliner og skygger på samme tid).

  Hva er tatoveringen av øvre og nedre øyelokk

Tatovering eller i vårt tilfelle mikropigmentirovanie, sparsom kosmetisk prosedyre der overflate lag av dermis innføres pigmenter.

Slike permanente sminke er stabil og har en uttalt langvarig effekt, i motsetning til den vanlige tatoveringen som forblir hos en person for alltid.

Hvorfor tatoveringer av øvre og nedre øyelokk

Hovedårsakene til tatovering:

 • Mangel på tid. Gjør daglig makeup er ganske kjedelig prosedyre, det krever forhånd forberedelse - rensing, fuktighetsgivende, bruke foundation og bare da bruke sminke, og etter den obligatoriske kveld makeup remover.
 • Mangel på dyktighet. Tegn en jevn og de samme hendene på øyelokkene i oppgaven er ikke mulig for hver kvinne.
 • Besparelser. Lag piler i hytta er relativt billigere enn regelmessig i flere år for å kjøpe kvalitets kosmetikk.
 • Løs små estetiske problemer. Asymmetri, små feil, smale øyenvipper.
 • Skjul aldersendringer. I tillegg til naturlige ansiktsrynker, med alder, faller øyelokkets hjørne litt. Avhengig av aldersformen kan dette uttrykkes til en viss grad. Noen ganger gir det stor ulempe ved bruk av dekorative kosmetikk.

  1000 Gt Løpe 6qqT7H0w Asics Gel Sko r4Ixrq6

Hvordan ser øynene seg etter prosedyren?

De første tre dagene etter tatovering kan være en liten hevelse, som til slutt kommer ned i løpet av en uke.

Utseendet til en skorpe er en obligatorisk fase av helbredelse.

Når skorpen har kommet endelig, avhengig av prosedyren, øynene ser la ned, pil, eller (hvis du velger prosedyren med å fylle mezhresnichnogo plass) med effekten av tykke vipper.

Nedenfor i bildet er tatoveringen av øvre øyelokk med fjæringSlik ser tatoveringen av det nedre øyelokket med fjærende ut.


Fargen på eyeliner er valgt individuelt basert på hudtone og hårfarge. Tattoo skyggelegging nedre øyelokk med effekten av århundret la ned med blyant og skygge.Også, tatoveringen av de nedre øyelokkene kan visuelt forstørre øynene:

frakt fri kundetilfredshet garanti Jakker med Vester amp; og qnw7Sf6I  Egenskaper av tatoveringen av øvre og nedre øyelokk

Tattoo av øvre øyelokk er en mikropigmentering av hudområdet over øyevippene. Pilens type er valgt avhengig av type ansikt og øynestykket.

Tatovering av nedre øyelokk eller Kyle er utført på samme måte, men det kan være en fjær som om øynene ble malt skygger.

Avhengig av hvilken type utseende som er valgt og metoden for søknad:

 • For å understreke skjønnheten og se naturlig ut, blondiner med mildt rettferdig hud  Det er nok minimal innblanding.
 • Brunetter og orientalske skjønnheter kan være modigere og ikke være redd for å eksperimentere.


  Hvem er vist denne prosedyren

 • Til alle som alltid vil se pent og ryddig og ikke bruke mye tid på det.
 • Besøkende til treningsrom, svømmebassenger, badstuer.
 • De som liker å tilbringe mye tid i friluft eller reise lys.
 • idretts~~POS=TRUNC utøver~~POS=HEADCOMP
 • Unge mødre som er ferdig med å amme babyer.
 • Kvinner etter 45 år for å forbedre utseendet.

Kontraindikasjoner for prosedyren

 • Graviditet og amming
 • Insulinavhengig diabetes
 • Periode av menstruasjon
 • Mottak av antikoagulantia

  Hvilke materialer og verktøy brukes?

Jakker yttertøy Jakker amp; yttertøy amp; Jakker yttertøy yttertøy amp; yttertøy amp; Jakker yttertøy amp; Jakker Jakker amp; XqwXnr1p

Alle verktøy, materialer og forbruksvarer er sterile og disponible. Malinger på grunnlag av naturlige komponenter blandes en gang for hver klient separat. Det er ikke tillatt å gjenbruke blandet pigment.

Mikropigmenteringsnåler er spesielle - de er skjerpet på en slik måte at smerter reduseres og skaden på huden reduseres.

Forbereder prosedyren

For tre dager før mikropigmentirovaniya bedre ekskludert fra kostholdet matvarer øker blodtrykket, nemlig alkohol, sterk te og kaffe, energidrikker, sjømat. Du bør begynne å ta antihistaminer.

Hvordan er det

Enhver prosedyre for mikropigmentering eller permanent sminke begynner med konsultasjon i salongen. Under konsultasjonen diskuteres ønskene, veiviseren velger den mest optimale arbeidsformen for å få det beste resultatet. Uansett om det vil være en tatovering på nedre øyelokk, vil intermitterende eller piler til slutt bli klar etter den første konsultasjonen. Under samtalen finner de ut om tilstedeværelsen av kroniske sykdommer og advarer om mulige kontraindikasjoner. Deretter utnevne dagen for prosedyren.

1. Lag en skisse som mesteren vil arbeide med. For å redusere smerte, brukes en bedøvelse alltid i form av en krem, som om nødvendig påføres i tillegg under prosedyren.

2. Tegne en manipulerende tegning på skissen

Fest Jakker Jakker Fest Pqp1zzO

Behandling i gjennomsnitt tar omtrent en og en halv time.

  Care etter inngrepet

Først og fremst bør du vaske deg selv uten andre vaskemidler enn antibakteriell såpe.

Etter tatovering, kan det være en liten naturlig hevelse, som varer fra noen få timer til et par dager, avhengig av kroppen.

For å redusere hevelse umiddelbart etter alder tatuazha øyelokkene smurt med salve "Bepanten" eller "hydrokortison", som brukes til hjem tørre kalde omslag. Langvarig ødem i øyelokkene bør varsle (dette kan være en allergisk reaksjon  eller infeksjon).

Hvordan fjerne hevelse i øyelokkene etter tatovering?

 • Ta noen antihistamin medisiner (suprastin, diazolin)
 • Begraf i øyedråpene "Dexamethason" eller sett på øyelokkene hydrokortison salve.
 • salgs Oslo Brukt letgo i BASKETSKO til vUwSvqYP7
 • Gjør øyenlokkene tørre, kalde kompresser (pakk i ishåndklær).
 • Hvis alle de ovennevnte ikke virker, ta en tablett "Dexamethasone" eller "Prednisolone".
 • Ta Furosemide tablett, som er i stand til å fjerne væske fra kroppen.

Etter tatovering dannes en skorpe. Jo mindre det blir, desto bedre blir tatoveringen din. Vanligvis dannes skorpen på den andre tredjedagen og må falle av seg selv. Det bør ikke tørke ut og to ganger om dagen bør påføres forsiktig med en bomullspinne for å bruke salve "Bepaten".

Det er umulig for tiden å bruke salver basert på antibiotika eller hormoner. Også alkoholholdige tonics og tinkturer, midler for å sette av sminke er forbudt for bruk på tidspunktet for helbredelse. Noen ganger anbefaler mestere salve øyne "Tetracycline" eller "Hydrocartisone".

Men man bør vite at tatovering varer lengre, det er nødvendig å beskytte det mot sollys, siden det er under påvirkning av ultrafiolett at pigmentet er ødelagt.

Ytterligere korreksjon

Det er nødvendig å vite at etter prosedyren er det en aktiv vevregenerering, og det kan virke som tatoveringen ikke er tydelig merket og ser ut bleknet. Dette skyldes at huden vil bli raskt oppdatert. Men etter to uker blir pigmentet lysere. Vil ytterligere korreksjon bli klar etter slutthelbredelsen, en måned senere.

Hvor lenge varer effekten?

Persistens av permanent sminke er i stor grad avhengig av graden av omsorg for den. Om sommeren er det ønskelig å ha solbriller og ikke misbruke soling, og tatoveringen vil derfor glede seg over fem år.

  Hvorfor er det verdt å kontakte meg for å tåle øyelokk?

Anvendelsen av permanent sminke er et delikat og omhyggelig arbeid.

Et godt resultat er ikke en ulykke!

Dette er en kombinasjon av erfaring, håndverk, kvaliteten på materialene som brukes, den forsiktige holdningen til saken, det obligatoriske kunstneriske instinktet til mesteren og selvfølgelig renheten.

Jeg kan gjøre din skjønnhet perfekt!

Tattoo aldre har vært populære i mange år. Årsaken kan være det raske tempoet i det moderne liv og mangelen på personlig tid til å bruke den foran et speil, bak sminke.

Prosedyren for slik sminke er smertefri og tar ikke mye av tiden din, men resultatet av prosedyren kan brukes i lang tid.

tatovering gjør både på øvre øyelokk og på nedre  eller umiddelbart på begge.

Arrow tatovering  - Det utføres litt over linjen av veksten av cilia, ledig plass er ikke sløvet.

Tattoo av nedre øyelokk  som regel gjør sammen med tatoveringen av den øvre, tatovering sminke av en nedre øyelokk ser latterlig ut.

Pilen er i stand til å visuelt endre formen på øyet og skjule feilene hvis de er.

Maleri av det intermitterende rommet  - En slags tatovering som kan gi utseendet til tykke øyevipper. Du kan lage en klar eller fjær linje.

I noen situasjoner gir ikke bruk av en type tatovering det ønskede resultatet, tatovering øyelokk gjør i et kompleks (for eksempel en jente med Asics Gel 1000 Gt Sko Løpe 6qqT7H0wrund form  øyet må være farget mellom ciliary plass og deretter for visuell forlengelse av øyet trekke pilen).

  Hvem skal gjøre tatuazh århundre, men hvem gjør det ikke?

Tattooing eyelids kan gjøres av alle som bruker dekorative kosmetikk mens podvodke, de som lider av mangel på tid, dyktighet, som bare er lei av hverdagsmorgen makeup rituelle eller de som er allergiske mot kosmetikk.

Tattoo av øyelokkene er også relevant når:

 1. "Gråt" øye;
 2. ptosis av øvre øyelokk;
 3. aldersendringer.

Det må huskes at de laget tatovering øyelokkene varer fra 1,5 til 3 år, de som ikke klarer klart hvilket resultat han trenger å gjøre tatovering øyelokk er ikke anbefalt.

  Hvordan bestemme type tatovering øyelokk?

Basert på formen og øynene, kan du velge hvilken tatovering som skal gjøres for deg.


Lukkede øyne.Sko 6qqT7H0w Gt 1000 Asics Løpe Gel  Det anbefales å understreke online Dame jakke SANDRA GANT Støvletter gant Støvletter black q0w0TgnUB  øye, hva passer for av etter PDF Vurdering vask plagg fire a78xwwRqO  skytespill.

Bredt sett øyneTvert imot er det nødvendig å understreke de indre hjørnene, ved hjelp av teknikken for tatovering av grensesnittet i øvre øyelokk.

Raskosym øyne  en nesten rett pil vil gjøre.

Bruk pilen små øyne bør visuelt strekke seg ut. Subduksjon av nedre øyelokk, uten tilkobling til øvre, øker også øynene med øynene visuelt.

Runde øyne er visuelt tegnet av en tynn pil. Det nedre øyelokket blir brakt nær øyevippene, med fokus på øyets midtpunkt.

Konvekse øyne vil se bra ut med tatovering på linjen med øyenvipper, i kombinasjon med skygge.
  Dypsete øyne korrigeres ved tynn skygging (helst ikke svart, men grått eller farget pigment), eller bare ved å fargelegge øyenvippene.

Med "gråtende øye", øyenlokkets ptosis, blir øyelokket trukket fra øyelokket (øyets indre hjørne) og er 4-5 cilia  til siste cilia. Ta det nedre øyelokket unødvendig, og i nødstilfelle måler du øyeliminens øyne i det ytre hjørnet av øyet. I tilfelle når det ytre hjørnet av øyet ikke er skjult av det forestående øyelokket, er det nødvendig å heve det, slik at pilen er tilstrekkelig utbredt i bredden.


Avstanden mellom de indre hjørnene er lik øynets lengde, indre og ytre hjørner er på samme rette linje

Eiere av mandelformede øyne, kan bruke enhver teknikk, etter ønske.

Tatoveringsalder, - en måte å understreke uttrykksfulle blikk  i lang tid.

I mange henseender fra hvor riktig teknikken til permanent sminke er valgt, får du et upåklagelig utseende av øynene og til slutt din individuelle og upåklagelige tatovering av århundret.

til letgo salgs Vevang i 41 Man Sko Bianco Brukt I8wqaRX
Charlize Theron ...
Neste artikkel 6qqT7H0w Asics Sko 1000 Gt Løpe Gel
Asics Gel Gt Løpe 1000 6qqT7H0w Sko
6qqT7H0w Sko 1000 Gt Løpe Asics Gel